Mijn sportweek #9

– ????? ??????? –

Een plank challenge, yoga, gezond eten en veel gezellige sociale afspraken. Eindelijk weer! Zo zag mijn sportweek eruit.

Maandag

Ik start direct met een home-workout als mijn wekker gaat om half 8. Het was namelijk een weekend met vrienden & veel taart. Dit recept trouwens is al een oudje maar bij veel mensen nog steeds favoriet. Klik hier voor de No Bake Brownie.

Dinsdag

Ik schrijf de hele dag aan mijn essay opdracht voor mijn opleiding en eindig deze studiedag met een workout. Het helpt me om te switchen van werk/studeren naar relaxen in de avond. Je komt dan echt even los van alles wat je gedaan hebt (& wat je nog moet doen eigenlijk 😉 )

Woensdag

Samen met een vriendinnetje die ik (5!) jaren niet had gezien maakte ik een wandeling van 1,5 uur door de regen in het Stadspark. Nou ik tel dit als een workout haha.

Donderdag

Vandaag rond ik mijn essay af en fiets ik eind van de middag naar mijn vriendinnetje uit Amsterdam die gezellig een weekje in Groningen is. We eten samen & ze heeft alvast de boodschappen van mijn allereerste recept ooit in huis gehaald. Deze kwam bijna een jaar geleden online want FoodByMoon is bijna een jaar oud! Zo leuk om deze Indiase Dahl weer eens te eten en gezellig bij te kletsen.

Vrijdag

Whoe een warm dagje, om 22.15 is het nog zo warm en heb ik nog zoveel energie dat ik besluit om een home-workout te doen. Voelt wel een beetje gek zo laat maar wat maakt het eigenlijk uit. Ik ben begonnen met een plank challenge. Elke dag planken om het langer vol te houden, als je het opzoekt op google vind je verschillende schema’s.

Zaterdag

Vandaag is een festivaldag. Huh hoor ik je denken haha en dat had ik ook toen ik het voor het eerst hoorde. Maar we zaten verplicht aan tafels, mochten alleen een wandelingetje maken naar de wc & dansen was verboden. Maar het was zo leuk! Man wat ben ik blij dat ik mijn vrienden weer wat meer kan zien. ♥

Zondag

Zoals het hoort na een dag vol zon, wijn (op de foto toevallig appelsap haha) & gezelligheid was het vandaag een brakke dag. Ik ging alleen naar buiten voor lekkere koffie & bijpraten in het concerthuis met familie.

Hoe was jouw sportweek? Ook nog steeds op het vloerkleed of inmiddels al wat meer buiten? X

Geef een reactie