Mijn sportweek #8

– ????? ??????? –

Heel veel yoga, lichte kracht oefeningen & nog steeds geen hardlopen. Ik neem je mee in mijn sportweek van de afgelopen dagen.

Maandag

Pinksteren! Ik slaap een beetje uit en begin mijn dag met yoga. Ondertussen is het een routine; yoga, ontbijten, douchen, mediteren.

Dinsdag

Ik ben de hele middag bezig met mijn blog & ‘s avonds heb ik (online) les van de schrijfopleiding die ik volg. Tussendoor probeer ik elk half uur even te wandelen in huis en in de middag met ga ik met een omweg naar de supermarkt.

Woensdag

Om 09.00 uur zit ik al bij de kapper en is het tijd om na heel veel maanden mijn uitgroei vaarwel te zeggen. In de middag zou ik eigenlijk willen hardlopen maar dit lukt helaas nog niet vanwege mijn knieblessure. Balen omdat ik net er weer aan gewend was dat ik lekker kon hardlopen (na 5 jaar niet sporten) en vind het moeilijk dat ik deze uitlaatklep nu niet heb..

Donderdag

Om 08.15 zit ik al bij de fysio en deel ik mijn frustratie. We maken een plan van veel yoga, bovenbeen- en bil trainingen & mountainbiken. Op deze manier kan ik toch lekker sporten maar is het minder belastend voor mijn knie. De afspraak zorgt ervoor dat ik dezelfde dag vol goede moed een workout doe op het vloerkleed.

Vrijdag

Vrijdag Rustdag. Ik verdiep me in voedingssuplementen bij een veganistisch eetpatroon. Op dit moment neem ik elke dag vitamine B12 maar ik wil dit graag aanvullen met waarschijnlijk omega 3 vetzuren en misschien nog wat extra’s.

Zaterdag

Het wordt een beetje saai maar ik begin mijn dag weer met yoga. En voor de mensen die nog steeds denken dat yoga niet zwaar is & het geen ‘echte’ workout is. I guess you never tried 😉

Zondag

Zaterdagavond vierden we de verjaardag van mijn vriend met voor mij glutenvrije biertjes. En ja die voel je de volgende dag wel, haha. Na de visite plof ik vandaag op de bank en ben niet meer van plan om nog iets uit te voeren. Ik bestel deze super lekkere glutenvrije vegan pizza ↓ bij Napoli hier in Groningen. Komende week even weer wat minder burgers, pannenkoeken, brownies & repen chocolade. Op naar een nieuwe sportweek vol goede moed!

Geef een reactie