Mijn sportweek #10

Tropische temperaturen, sporten in een park, wennen aan starende mensen en een spannende zaterdag met de verjaardag van Food by Moon. Zo zag mijn (sport)week eruit!

Maandag

Na de mini vakantie in Amsterdam vorige week doe ik op zondag nog een full body workout. Ik begin de maandag daarom met een rustdag en ga druk aan de slag met de laatste deadlines voor de schrijfopleiding.

Dinsdag

Het is WARM! Ik heb nog even geen alternatief voor mijn home work-out want zelfs in de ochtend is het al 26 graden in huis. Ik werk voor het eerst weer in de coffee company. Gelukkig kan dit weer, een hele week thuis werken met dit hete weer lijkt me vrijwel onmogelijk haha.

Woensdag

Dat werken buiten de deur bevalt goed, vandaag zit ik weer lekker in een koffietentje te typen. In middag heb ik mijn tussenevaluatie van mijn schrijfopleiding. En om 5 uur vertrekken we naar het Paterswoldse meer, met een heerlijke pastasalde.

Donderdag

Oké tot zo ver deze sportweek haha, sinds zondag heb ik alleen nog maar gewandeld of gefietst. Om 8 uur moet ik bij de fysio zijn en hij masseert mijn knie/kuit (nog steeds last van!). Ik krijg het idee om voor de volgende ochtend een training buiten te gaan doen.

Vrijdag

Na mijn ontbijt wandel ik met een kleedje & een rugtas vol boeken en waterflessen naar het meest dichtstbijzijnde parkje. Een been training it is! Ik train eigenlijk altijd met mijn eigen gewicht maar volgens de fysio is het wel goed om wat gewicht te gebruiken. Dus met een zware rugzak op mijn rug, doe ik lunches en squats. Lekker in de schaduw met uitzicht op een vijfer. De ideale oplossing als het zo bloedheet is. De starende mensen neem ik maar voor lief.

Zaterdag

Food by Moon bestaat vandaag één jaar! En met spanning zet ik ‘s ochtendsvroeg een nieuw verhaal online. Het voelt alsof ik echt naar de sportschool ben geweest (spierpijn!) en heb gek genoeg minder last van mijn knie. De rest van de dag is een feestje met lekkere koffie, broodjes & biertjes buiten de deur.

Zondag

Vandaag doe ik deze arm training en geniet ik na van gisteren. Zoveel mooie berichten van mensen die zich in mijn verhaal herkennen. Ik krijg reacties via de website, instagram en what’s app. Het was spannend om te delen maar het lucht ook gigantisch op. Ik geloof dat ik juist de verhalen wil delen die ik niet heel gemakkelijk online zet. Links is een foto van de de pastasalde & rechts van de nasi die volgende week online komt!

Op naar een nieuwe week met lagere temperaturen, meer energie voor sporten & op naar jaar twee met Food by Moon! Fijne week allemaal ♥

Geef een reactie