Inward – boek review

Food by Moon gaat over lekker en gezond eten, met als doel dat je beter in je vel komt te zitten. Maar wat hier onlosmakelijk aan verbonden is, voor mij in ieder geval, is je eigen persoonlijke groei. Daarom schrijf ik korte verhalen over mijn proces. En ik lees allerlei boeken waardoor meer inzicht krijg. Afgelopen week ontving ik het boek Inward van Yung pueblo in de brievenbus. Vandaag deel ik mijn review. Hopelijk inspireert het en misschien raakt het ook iets bij jou.

Inward is een dun boekje wat je makkelijk in je tas stopt. Ieder moment van de dag kun je een kort gedicht lezen. Een paar woorden, dekken een grote lading. Een betekenis. Van liefde voor jezelf naar onvoorwaardelijke liefde. De kracht van loslaten en de wijsheid die ontstaat wanneer we onszelf leren kennen. Dezelfde woorden dragen voor iedereen een andere emotie. Een herinnering met gevoel en herkenning. En dat laatste is wat het zo mooi maakt. De gedichten hebben voor ieder een andere waarde. Soms voel je na het lezen van een paar regels al opluchting.

Lees elke dag een stukje, denk erover na, voel vooral en laat het er zijn. Het is een herinnering aan mezelf. Helen, verandering en vrijheid is mogelijk. Elke dag een klein beetje helen met een betekenis die groter is, dan ik zelf soms kan bevatten. Een mooi boek om voor jezelf te lezen of te delen met anderen. De schrijver heeft een Instagram account waar je zijn gedichten kunt lezen. Je hoeft het boek dus niet te kopen (maar het is natuurlijk wel fijn om altijd even te kunnen bladeren).true power
is living
the realization
that you are your own
healer, hero and leader

Yung pueblo instagram

Geef een reactie