Zoete crackers met aardbeien

 • 5 min
 • Vegan
 • Glutenvrij

Hier word je toch vrolijk van?! Een gezond en zomers tussendoortje wanneer je in de middag nog zin hebt in iets lekkers. Naast mijn drie vaste maaltijden op een dag eet ik veel tussendoortjes omdat ik regelmatig beweeg en veel verbrand. Ik ben altijd opzoek naar voedzame snacks.

Maak van je tussendoortje een feestje ✩

Deze crackers van Wasa zijn glutenvrij & superlekker. Ze bevatten een heel klein beetje suiker, 3.1 gram per 100 voor de rest is het een gezond tussendoortje. Ik eet ze daarom bijna elke dag, afgewisseld met gewone rijstwafels. De combinatie met een laagje plantaardige boter & kokosrasp als topping is nu mijn favoriet.

Ingrediënten: 

 • Glutenvrije crackers van Wasa
 • Aardbeien
 • Plantaardige boter (ik gebruikte Flower Farm)
 • Kokosrasp

Zo maak je het:

 1. Beleg de crackers met boter, aardbeien, kokosrasp of een klein beetje vanillesuiker (als je echt zin hebt in zoet). Een grote kop thee erbij & genieten maar!

2 Replies to “Zoete crackers met aardbeien”

 1. Zo heerlijk ziet het eruit, prachtige foto’s!!
  En wat zijn de Hollandse aardbeien nu lekker he?
  Goeie tip om kokosrasp erover te doen.
  Wat voor boter gebruik je?

  1. Jaa de aardbeien zijn nu super zoet! Zo lekker. Ik gebruik nu inderdaad kokosrasp in plaats van vanille suiker erover. Qua boter gebruik ik Flower Farm, dat is een plantaardige boter met gezonde oliën, heel lekker op brood of crackers dus!

Geef een reactie