Mijn Sportweek #7

– ????? ??????? –

Een heerlijk zonnetje, veel verschillende (vegan) ijsjes maar ook gezond eten & elke dag bewegen. Zo zag mijn sportweek eruit!

Maandag

Ik ga bezig met het uitwerken van deze blog die ik inplan voor woensdag. Vandaag is een rustdag, ik wandel tussen middag 60 minuten door de stad. Gek om nu weer wat vaker door het centrum te lopen..

Dinsdag

Ik stap uit bed, ga naar het toilet, drink een glas water en trek een kort broekje aan met een t-shirt. Binnen 1 minuut sta ik voor de laptop en zet ik mijn favoriete workout aan van dit moment (yoga!). Ik heb nu zelfs mijn vriend zover waardoor we gezellig samen onze dag kunnen starten. Daarna voelt je lichaam los, je hoofd leeg en energiek en smaakt je ontbijt nóg lekkerder. Een havermout, een douche, koffie & ik ben klaar voor de dag.

Woensdag

Ik fiets vandaag naar het Martini ziekenhuis voor een afspraak bij de revalidatie-arts. Het gaat de goede kant op met mijn blessure (aan mijn voet). Alleen soms vergeet ik nog dat ik een half jaar geleden nog helemaal niet kon sporten. Nu doe ik het liefst elke dag een workout maar ik moet nog rustig aan doen & meer naar mijn lichaam luisteren. Met bewegen is het ZO belangrijk dat je rustig opbouwt anders is de kans op blessures groter.

Donderdag

Gisterenavond kwam een vriend langs waar ik de mountainbike 10 dagen van mag lenen. ZO LEUK! De ideale manier om te kijken of ik fietsen nou écht zo leuk vind. Vandaag kan ik niet wachten en spring ik om 10.00 uur direct op de fiets. Ineens ben ik in Drenthe beland en maak ik een tocht van 27 KM.

Vrijdag

Gisteren met de mountainbike op pad geweest & morgen staat er weer iets tofs op de planning. Dus ik luister verstandig naar mijn revalidatiearts en ga alleen aan de wandel vandaag.

Zaterdag

Mijn vriend heeft ook een mountainbike kunnen lenen en samen vertrekken we, nadat we alle weekboodschappen binnen hebben (ugh maar wel handig), naar het noorden van Groningen. We fietsen 47 KM door de weilanden en over de groene dijk met overal gele bloemetjes, schaapjes en koeien. Nu merk je pas hoe ‘stads’ je bent geworden de afgelopen jaren. Op onze eindbestemming in een klein dorpje drinken we afhaal koffie en neemt hij een appeltaartje en ik (glutenvrije) crackers. Op de terugweg eten we bij mijn ouders. Dit was echt mijn favoriete sport-dag van de hele week.

Zondag

Ultieme chill dag met yoga en verder niks, zo lekker.

Dit was ‘m weer! Op naar een nieuwe sportweek met donderdag het nieuws van de fysio of ik wel of niet weer kan hardlopen! Tot die tijd zie je mij voorbij racen. Oja ik vergeet helemaal de perenijsjes, vegan magnums (aanrader!) & het sorbetijs.. Dit is hoe ik dan kijk 😉

Sportieve week!

Geef een reactie