Havermout voor een jaar

Misschien denk je nu dat ik extreem aan het hamsteren ben geslagen de afgelopen dagen. Maar nee, dit is gewoon een super handige tip (no spon) en misschien extra voordelig in de tijd waarin we nu zitten. Ik bestel deze gigantische zak havermout namelijk al een jaar online en het scheelt zoveel!

Beter voor het milieu & je portemonnee

Eerder schreef ik al dat ik bijna elke ontbijt met mijn Everyday Oatmeal, ik denk zelfs bijna 365 dagen per jaar. Dat betekent dat er veel losse plastic zakjes glutenvrije havermout doorheen gaan per week. Dus het werd hoog tijd voor een goed alternatief. Na een beste zoektocht op internet leek één grote (groene) zak van 25 kg de ideale oplossing voor het probleem.

En yes vorig jaar maart kochten we de eerste grote zak havermout waar we een heel jaar mee vooruit konden. Officieel zouden we er 250 dagen mee toe kunnen maar mijn vriend eet soms ook wat anders en je bent niet alle dagen thuis. (Wat nu natuurlijk wel even het geval is).

Het scheelt heel wat plastic en gesleep met boodschappen. EN! Niet geheel onbelangrijk, het kost minder geld! Zoals heel veel dingen is het goedkoper om groot in te kopen. En ik maak mijn havermout altijd met water dus dat betekent nooit meer na denken of ik wel ontbijt in huis heb voor de volgende dag! Een tip voor alle havermout lovers 😉

Geef een reactie